Svet
43 ogledov

Pustil službo in postal profesionalni pokemon trener

Pokemon Youtube
24-letni barman iz Nove Zelandije je zapustil službo samo zato, da postane najboljši zbiralec pokemonov.

Toma Currieja je igrica tako prevzela, da se je odločil zapustiti službo in se odpraviti na lov na vse pokemone. Mladenič namreč želi postati najboljši Pokemon Go lovec na svetu.

Da bi mu to uspelo, bo v naslednjih dveh mesecih vso svojo pozornost namenil aplikaciji. To pomeni zgodnje vstajanje. Jutranjo kavo popije kar na poti, v nahrbtnik še spravi paket s kosilom in na pot, na lov, ko ga ne zanima nič drugega. V bistvu je to njegova služba, katere delavnik je precej dolg in naporen. Vendar, kot pravi, zelo uživa. 

Od 6. julija odkar je igrica objavljena, je dosegel že dvajseto stopnjo. Njegov cilj je Mewtwo, 150-ti pokemon. 

 Mewtwo pokemon | Avtor: Youtube Youtube

"Zaželel se si malo zabave," je dejal mladenič in dodal: Šest let sem obupno potreboval odmor, pokémon mi je dal priložnost, da končno zaživim svoje sanje.

 Currie je rezerviral tako rekoč vse avtobusne izlete za destinacije od juga do severa Nove Zelandije. Do sedaj mu je uspelo ujeti 90 od 151 Pokemonov te popularne aplikacije podjetja Nintendo.

Komentarjev 1
  • nergač 12:29 21.julij 2016.

    Lahko je pustiti službo v Novi Zelandiji, ko veš, da jo takoj dobiš, če se odločiš, da ne boš več Pokeman lovec. To je bistvena razlika med NZ in SLO.