Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Putinova najlepša sodelavka ubita med seksom v avtomobilu

Eksplozija v Sibiriji Profimedias
Poslanka Združene Rusije Oksana Bobrovskaya ubita med eksplozijo. Policija se boji, da je detonacijo sprožil njen mož.

Ruska političarka Oksana Bobrovskaya, poslanka vladajoče stranke Vladimirja Putina Združena Rusija, in njen mož Nikita sta umrla med eksplozijo v avtomobilu v največjem sibirskem mestu Novosibirsk. Njen mož je bil nekdanji časnik v ruski vojski. 

Policija se po poročanju The Siberian Times boji, da je bombo detoniral njen mož. "Obstaja možnost, da je v rokah držal granato ali eksplozivo," je po navedbah The Siberian Times povedal policijski vir.

Pred eksplozijo naj bi se par prepiral

Po poročanju nekaterih medijev naj bi se par pred eksplozijo prepiral. Nikita Bobrovskay naj bi svoji 30-letni ženi po nekaterih informacijah očital, da  ga je varala s "premožnim ljubimcem". 

LifeNews, ki se sklicuje na anonimni vir, trdi, da naj bi Bobrovskay pred incidentom prisilil svojo ženo v spolni odnos. "Domnevno jo je med prepirom začel siliti v spolni odnos in ji grozil, da bo detoniral eksplozivno napravo". Oba so po eksploziji našli brez spodnjih delov oblačil.

Vodja preiskave Vitaly Latypov je za medije povedal, da je eksplozijo povzročilo granati podobno eksplozivno telo, ki je uničilo vsa okna z izjemo vetrobranskega stekla, ki je bilo le malo poškodvoano. 

Cilj napada bi lahko bil tudi njen mož

Po eni od verzij je bil cilj napada njen mož. "Preverjamo različne možnosti, vljučno s slednjo," je policijski vir povedal za Siberian Times. 

Par je imel štiri leta staro hčerko, ki med eksplozijo ni bila v vozilu.

Komentarjev 10
  • malonaokoli 07:29 01.december 2015.

    in kaj ima g.Putin z zasebnim življenjem zaposlenih v državni upravi ?

  • JackD 18:15 30.november 2015.

    Mož je bil časnik?kakšen pa? Tednik, mesečnik? Kaj to pomeni da se je enkrat na teden prikazal v vojski, sicer ga pa ni bilo? Ali kaj pomeni, da je neka oseba časnik?

  • principiumnovum 16:12 30.november 2015.

    Dolfe, še nisi prebolel, da so te Rusi nagarbal 45. leta. Marš, gulazn!