Slovenija
26 ogledov

Putinovo razkošje v Trogirju

Putinova ladja v Trogiru
1/2
Ivo Cagalj/PIXSELL
Remont bi moral ostati skrivnost, a se je novica že razširila po mestu.

Luksuzna jahta ruskega predsednika Vladimirja Putina je na generalnem remontu v podjetju Brodotrogir v Trogirju, so potrdili na spletni strani podjetja. Gre za luksuzno jahto Čajka (Galeb), ki je dolga 53,8 metra. V trogirski ladjedelnici jo bodo urejali do sredine aprila.

"Opravila na jahti, ki jo uporablja eden od vodilnih svetovnih politikov, bi najverjetneje morala ostati skrivnost vse do konca remonta, a se je novica razširila po mestu," poroča Slobodna Dalmacija na svojih spletnih straneh.

Časnik dodaja, da v ladjedelnici niso želeli dodatno komentirati novice. Povedali so le, da je odločitev ruskega predsednika za remont Čajke v Trogirju posledica ugleda ladjedelnice, ki so ga gradili dolga leta.

Komentarjev 5
  • maresem 09:14 26.februar 2014.

    Isti kur.. - vzhod ali zahod... kjer je preveč denarja, je tudi preveč govna.

  • Trovlak 23:21 25.februar 2014.

    Brodogradilište je moškega spola, ladjedelnica je moškega. Če že kopirate in dobesedno prevajate članke, popravite tudi spol v zadnjem stavku. :)

  • sprehajalec 21:06 25.februar 2014.

    Praviš, sami pacifisti tile Slovani, kar je že Fran Saleški Finžgar trdil v Pod Svobodnim Soncem. Grdavši kavkazijci, pa črne vdove, ki letijo v zrak, pa sploh vsi, ki jih ne pustijo na miru, v miroljubnem in človekoljubnem svetu.