Magazin > VIP
54 ogledov

Rachel McAdams spala z nožem v roki

Rachel McAdams ER/FameFlynet Pictures
Igralka Rachel McAdams o neprijetni izkušnji, ki jo je doživela pri osemnajstih.

Rachel McAdams je za revijo Stylist spregovorila o neprijetni in nevarni izkušnji, ki jo je doletela, ko je bila stara 18 let. Sama je odpotovala v Kostariko, kjer je po prihodu odkrila, da je njen hotel pogorel do tal. Prenočišče so ji ponudili prijazni Kostaričani, na žalost pa njena prva noč v tuji državi ni minila brez zapletov. "Neki moški so vso noč tolkli po mojih vratih. Spala sem z žepnim nožem v roki. Rekla sem si, da bom naslednji dan takoj odpotovala,“ je razkrila 36-letna zvezdnica.

Na srečo nihče ni vdrl v njeno sobo in ko se je naslednje jutro spet pokazalo sonce, je Rachel sklenila, da bo tam ostala še nekaj dni. "Bila sem panična in osamljena. O tem še nikoli nisem govorila ...Vidiš neverjetne stvari, ki jih ne moreš z nikomer deliti. Kljub temu sem prepričana, da je bilo to potovanje najboljša stvar, ki sem jo kdaj koli naredila. Postala sem pogumnejša in se naučila, da lahko preživim tudi z zelo malo stvari,“ je še dodala igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.