Šport
24 ogledov

Rački devetkrat stresli mrežo Vancouvra

anaheim ducks  nick boneno Reuters
V severnoameriški hokejski ligi NHL so bile v noči na četrtek na sporedu zgolj tri tekme, znova brez slovenske udeležbe.

Toronto Maple Leafs so po kazenskih strelih premagali Buffalo Sabres s 4:3, Pittsburgh Penguins so z enakim izidom v rednem delu odpravili Washington Capitals, Anaheim Ducks pa so bili z 9:1 boljši od Vancouver Canucks.

Visoko zmago so sinoči vknjižili pri Anaheimu, s 77 točkami vodilni ekipi lige. Rački so bili s kar 9:1 boljši od ekipe Vancouver Canucks. Anaheim je s tem postavil rekord po številu doseženih golov na tekmo; v zadnjih 19 odigranih tekmah je zmagal že 18-krat. Finski blisk Teemu Selanne je zadel dvakrat, dvakrat sta bila uspešna tudi Corey Perry in Nick Bonino, med strelce pa so se vpisali še Andrew Cogliano, Jakob Silfverberg in Sami Vatanen.

Buffalo Sabres so že drugič zapored izgubili po kazenskih strelih, že drugič zapored z izidom 3:4. Toronto Maple Leafs niso imeli težjega dela z zadnjeuvrščenim moštvom vzhodne konference, Buffalo se je moral sprijazniti s 33. porazom. Odločilni gol je za zmagovalce prispeval Tyler Bozak, Toronto pa je po kazenskih strelih dobil že 9. tekmo v sezoni.

Los Angeles z Anžetom Kopitarjem bo drevi gostoval pri St. Louisu.

Liga NHL, rezultati:

Toronto Maple Leafs : Buffalo Sabres 4:3*
Pittsburgh Penguins : Washington Capitals 4:3
Anaheim Ducks : Vancouver Canucks 9:1

* – po kazenskih strelih

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.