Slovenija
115 ogledov

Računalniki, kolesa, telefoni, tablice … Vse za nekaj evrov

dražba, kolo Jure Tomc
Kmalu se obeta nov a javna dražba najdenih stvari Policijske uprave Kranj. Na dražbi ponujajo številne zanimive predmete po nizkih izklicnih cenah …

Javna dražba bo v torek, 16. maja 2017, ob 11. uri na dvorišču K1 PU Kranj, ogled stvari pa bo možen na dan javne dražbe od 10. do 11. ure na prostoru, kjer bo javna dražba potekala. 

Najvišjo izklicno ceno ima skupna prodaja smuči Nordica in smuči Salomon s srebrnimi in črnimi palicami, in sicer 50 evrov. Smuči Atomic nomad z vezmi in otroške Salomon smuči pa imajo izklicno ceno 30 evrov.

Kolesa od pet do dvajset evrov

Policisti so kar nekaj koles ocenili z izklicno ceno 20 evrov, med njimi grsko kolo znamke Merida Kalaharu ali znamke Nakamura Fusion, za 20 evrov prodajajo celo moped ali moško ročno uro Rolex. Številna kolesa so ocenili po deset ali celo po pet evrov. 

Med zanimivejšimi predmeti so tudi pametni telefoni, prenosni računalniki in tablice, iPhone 6 v črnem etuiju stane denimo deset evrov, prav toliko so ocenili prenosni računalnik Fujitsu Siemens Lifeboom.

Sicer pa se lahko le čudimo raznolikosti predmetov na dražbi, kjer ne bo manjkalo denarnic, nahrbtnikov, klešč, sončnih očal, prodajajo celo aluminijasto lestev, leseno skrinjico in merilec glukoze v krvi.

Obsežen seznam stvari najdete TUKAJ

Komentarjev 2
  • Božidar Dinič 11:51 27.april 2017.

    a so si plavkeci ,kaj na stran djali recimo

  • supreme 09:20 27.april 2017.

    dražba se začne ob 11ih, super začetek dražbe za dilerčke......delovni ljudje pa tisti čas v službah......marrršššššš