Slovenija
24 ogledov

Rad bi postal še šef olimpijskega komiteja

Sprejem olimpijcev pri Jankoviću kocijančič kocjančič Boštjan Tacol
Naslednjo sredo se bo potegoval za predsednika slovenskega olimpijskega komiteja. Predlagala ga je rokometna zveza, ki jo vodi šef Gorenja Franjo Bobinac.

Sredi decembra bo volilna skupščina izbirala naslednika Janeza Kocijančiča, edinega predsednika olimpijskega komiteja (OKS) doslej. Kandidaturi sta že potrdila tudi Andraž Vehovar, srebrni olimpijec iz Atlante in Bogdan Gabrovec, zdaj podpredsednik OKS in predsednik Judo zveze Slovenije.

OKS bo po besedah generalnega sekretarja Toneta Jagodica ovojnice s kandidaturami odpiral v sredo naslednji teden. Ker je 16. novembra, ko je zadnji rok za oddajo kandidatur, nedelja, morajo po zakonu o upravnem postopku rok podaljšati za en dan. OKS bo v sredo javnost obvestili, če se bo omenjeni trojici pridružil še kdo.

Jankovića je v edini točki današnje dopisne seje podprlo vodstvo rokometne zveze.

Komentarjev 9
  • janez 19:50 14.november 2014.

    JankovićJe Cerar že prebral tvojo sodbo? : http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

  • macko 18:39 14.november 2014.

    morda bi mu lahko TAKAČ jr. pomagal s svojimi izkušnjami...znana srbska posla..sicer pa : a se je že začel beg z MO LJ ??

  • Tupamaros 17:54 14.november 2014.

    Tovariš Bobinac izpolnjuje zahtevo tajnega poveljstva, da eno barabo nasledi druga in, da pralnica denarja OKS nadaljuje svoje poslanstvo. Vse kot po maslu.