Magazin
603 ogledov

Rada ga je imela v ustih

seks Shutterstock
Obožujem ženske, ki med seksom dajo vedeti, da so zadovoljne. Ki stokajo, vzdihujejo, z nohti grabijo po tebi, grdo govorijo in prosijo za reči, za katere v "normalnem" stanju nikoli ne bi.

Ampak Slavica …, ta je počela vse to in zadevo še nadgradila do te meje, da nisem več vedel, ali mi je to OK ali ne. Poznala sva se dobra dva tedna in v tem času enkrat skorajda seksala. Skorajda zato, ker sva bila že oba razvneta, precej slečena, ona vlažna, jaz s trdim, a naju je zadnji trenutek presenetila njena cimra, ki je prekmalu prišla domov iz službe. Bil sem besen, še posebej zato, ker se mi je zdelo, da je punca precej živahna. Ves čas je momljala, vzdihovala in me nagovarjala kaj naj ji počnem. Preden je prišla njena cimra, sem ga že imel med njenimi nogami, se z vrhom tiča celo zapeljal po vlažnih sramnih ustnicah, potem pa tik pred prvim vbodom, skočil z nje in se ekspresno hitro oblekel.

Cimra je dobro vedela kaj je prekinila in zdelo se mi je, da ji je žal. Želela je oditi a meni potem ni bilo več kaj dosti do ponovnega ogrevanja. No, zaradi tega mi je bilo doma takoj žal. Sklenil sem, da Slavico naslednjič povabim k sebi kjer bi lahko v miru opravila tako kot je treba. Mojega povabila je bilo zelo vesela in mi obljubila, da bo imela na sebi nekaj posebnega. Mislil sem si, da bi bilo še najbolje, če ne bi imela ničesar, a tudi kakšno erotično perilo je moralo na njej izgledati res izvrstno. Bila je pohotna dvajsetletnica, čvrstih oblin in z očmi, ki so kot monitorji sporočali kakšno je njeno razpoloženje. Zdelo se mi je, da v vsakem od modrih očes vidim stati po enega tiča in, če bi si lahko dal še malo domišljije, bi rekel, da sta različna. Punca bi se vsekakor dala dola z dvema, morda tudi s tremi. Ta tema pogovora je nikoli ni pretirano razburila. Prej vzburila.

Kakorkoli že, tisti dan se je oglasila pri meni in že na vratih sem opazil, da je oblečena kot kurbica. Takšna mi je bila všeč, imela je lepe noge, ki jih je znala pokazati in njeni joški vsekakor niso bili za skrivanje pod kakšno dolgočasno jopico. Naličena je bila skladno s svojo opravo in priznati moram, da sem jo s trdim pospremil v stanovanje. Želel sem ji nekaj ponuditi pa nisem vedel kaj, a me je odrešila. Rekla je, da ni prišla jest ali pit. Morda kasneje kaj malega, a prioriteta je bila vsekakor seks, seks in še enkrat seks. "Hočem orgazme! Veliko njih!" je vzklikala in vrtela velike modre oči.

Podrl sem jo na posteljo in jo v nekaj sekundah povsem slekel. Na sebi je imela neverjetno seksi hlačke in modrček zaradi česar me je prijelo, da bi jo fotografiral. Čisto za svoj arhiv, pa sprva ni bila za stvar. Rada ga je imela v ustih. Celega, čisto do jajčk. In to so bili edini trenutki, ko je bila še kolikor toliko tiho. Ko pa me je naskočila, se je začelo. Stiskala je tiča s svojo super tesno češpljo, iz ječanja prešla v cviljenje in kasneje kar kričala od užitka. Celemu svetu (vsaj našemu bloku) je povedala kako globoko ga čuti, kje vse ga hoče imeti in kako zelo si želi moje sperme v in na sebi. Vedel sem, da me bodo sosedje čudno gledali a v tistih trenutkih sem neznansko užival. Njena lica so bila povsem rdeča, postajala je potna in videti je bilo kot bi imela gripo. Njene ustnice so žgale moje, njen jezik je opletal okoli mojega, njena zadnjica pa se je poskočno odbijala od mojih stegen in se silovito zabijala nazaj. V tisti tesni češpljici nisem zdržal prav dolgo in ob njenih krikih naslade me je kmalu pričela jemati tema. Spraševal sem se ali bi ji povedal, pa saj mi je sama rekla, da želi mojo spermo v sebi in na sebi. Potem je že v redu, če se sprostim ne? In sem se. Prihajalo mi je kot še nikoli, njeno sikanje skozi zobe pa mi je dalo vedeti, da to dobro ve. Vseeno me je neomajno naskakovala dalje, me ščipala za bradavici, potem pa hropeča obležala na meni, vsake toliko še sunila s svojim mednožjem proti meni in spuščala vročo sapo za moj vrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.