Magazin > Bizarno
39 ogledov

Radiatorčki? Ne, priljubljen je pivski trebušček!

Očijev telešček
1/4
Instagram
Na socialnem omrežju Instagram se je pojavil nov trend, in sicer moški, ki svoje malo manj izklesano telo s ponosom razkazuje. Nov trend se imenuje očijev telešček.

Internet se bo kmalu porušil, ker so ga zavzeli moški s pivskimi trebuščki. Najnovejši trend podpira moške, ki niso izklesani kot menekeni iz reklame, ampak so ponosni na svojo postavo. Trend očijevega trebuščka je zavzel predsvem Instagram.

Reakcije ljudi so pozitivne in vsi so navdušeni, tudi dekleta, da se trend trdno izklesanih teles morda končuje. Trend podpira moške pri njihovih postavah in jih podpirajo pri tem, da so to moški, ki imajo doma družine in se preprosto nimajo časa posvečati svojemu telesu, ker imajo preveč dela z obveznostmi.

Neka 19-letnica je celo napisala esej na to temo in poudarila: "Ne želimo si moškega, ki bi imel izklesano telo, saj se ob njem ne bi počutile tako samozavestno. Že tako imamo dovolj kompleksov, tudi brez njih. Na tem tipu telesa je nek čar, zaradi katerih se mi fantje zdijo bolj človeški, naravni in bolj privlačni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.