Magazin > Film & Glasba & TV
91 ogledov

Radio Ekspres: Nagradna igra, ki je tudi dobrodelna

Radio Ekspres Arhiv radia
Na Radiu Ekspres, ki ga od konkurence loči največ glasbe iz 80-tih let in najboljši oldiji, tudi v letošnjih predprazničnih dneh poslušalce razveseljuje z nagradno igro, ki pa ima tudi dobrodelno noto.

Na Radiu Ekspres so v praznični december vstopili z nagradno igro “En račun, dvojna sreča”. Z vsakim plačanim računom bodo praznike olajšali tudi marsikateri socialno ogroženi družini; našli jih bodo s pomočjo Anine zvezdice.

Med prejetimi računi opravljenih nakupov v trgovinah Spar in Interspar vsak dan ob 7., 9., 12. in 15. uri izžrebamo enega, ki ga najavimo v program. V kolikor nas pošiljatelj v času treh predvajanih pesmi pokliče, mu povrnemo polovico zneska računa,” pojasnjuje Brigita Potočki, voditeljica dopoldanskega programa Radia Ekspres.

S tem dejanjem izpolnijo prvi del sreče. Drugo polovico zneska bodo Ekspresovci namenili nakupu hrane, ki jo bodo ob koncu akcije predali Anini zvezdici. Ta bo na čelu z Ano Lukner zagotovo poskrbela, da bo hrana prišla v prave roke in da bo izpolnjen še drugi del nagradne akcije.

Največja sreča ekipe Radia Ekspres bo v čim več prejetih in plačanih računov, s čim višjimi zneski. Tako si bomo izpolnili in uresničili tudi naše praznične želje,” pove direktor Radia Ekspres Andrej Meglič, ki dodaja, da je odziv poslušalcev izjemen. “Tudi tokrat spoznavamo dobrodelnost naših poslušalcev, saj se nekateri odpovedo svoji polovici računa in znesek v celoti namenijo pomoči potrebnim.

Podrobnosti nagradne igre na tej povezavi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.