Magazin > VIP
172 ogledov

Rafael Nadal, kje je tvoja bujna pričeska?

Rafael Nadal
1/7
Profimedias
Španski tenisač Rafael Nadal sicer slovi po svoji bujni pričeski ... A zdi se, da je izgubil kar nekaj las in da je njegova pričeska postala zelo redka.

Rafael Nadal, španski tenisač, ki je od nekdaj imel bujno pričesko in se je odločal tudi za lase, dolge do ramen, ima očitno nekaj težav z lasiščem.

Rafael ima v zadnjem letu vedno manj las in njegova bujna pričeska se počasi spreminja in vedno bolj je podobna tisti, ki jo je pred presaditvijo imel nogometaš Wayne Rooney. No, kot poročajo tuji mediji, naj bi se lansko poletje tudi 30-letni Nadal odločil za presaditev las, a glede na dolžino njegovih las, rezultat ni tako očiten kot pri Britancu Rooneyu.

Kot pravijo nekateri frizerji, je razlog za Rafaelovo izgubo las tudi športni trak, ki ga tenisači nosijo, da jim med tekmo pot ne teče po obrazu. Zaradi tega lasišče ne diha in s tem ustavlja rast las. No morda bi bilo bolje, če bi Rafa opustil športne trakove in kape, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.