Šport > Nogomet
20 ogledov

Rajčević nared šele po novem letu

Rajčević Boateng Schalke Maribor Liga prvakov EPA
Aleksander Rajčević je po hudi poškodbi križnih kolenskih vezi že končal z nastopi v jesenskem delu sezone.

Aleksander Rajčević si je na tekmi 2. kola Prve lige Telekom Slovenije proti Domžalam poškodoval koleno in je že zaključil z nogometom v jesenskem delu. Maribor ima trenutno številne težave s poškodbami, na roko pa jim trenutno ne grejo niti rezultati. Po izpadu iz kvalifikacij za Ligo prvakov in minimalni zmagi v Domžalah so sicer včeraj remizirali na prijateljskem obračunu s članom hrvaške druge lige Hrvatskim dragovoljcem.

Na spletni strani Maribora so o Rajčevićevi poškodbi zapisali: "Aleksander Rajčević je bil danes operiran v UKC Maribor. Žal je jesenski del sezone zanj končan, opravljena je bila rekonstrukcija sprednje križne vezi desnega kolenskega sklepa. Našemu stebru obrambe želimo uspešno okrevanje. Po novem letu nadaljujemo vijol'čno zgodbo!"

Za krajši čas bo z zelenic odsoten tudi Petar Stojanović, pri katerem gre za poškodbo štiriglave stegenske mišice. Da bi skrajšali proces celjenja, so zdravniki uporabili "rastne faktorje iz aktiviranih trombocitov", vseeno pa bo rehabilitacija trajala predvidoma tri tedne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.