Šport > Nogomet
51 ogledov

''Raje poglej, kaj lojalnost sploh pomeni''

edinson cavani EPA
Urugvajski napadalec Edinson Cavani se je postavil v bran Luisu Suárezu in zadal udarec trenerju Liverpoola Brendanu Rodgersu.

Napadalec Paris Saint-Germain Edinson Cavani dobro ve, kako je, če si izpostavljen medijskemu linču kluba, ki bi ga rad čim hitreje zapustil.

Urugvajec, ki se je v poletnem prestopnem roku iz Napolija preselil v PSG, je tudi sam postal žrtev predsednika italijanskega prvoligaša Aurelia De Laurentiisa, ki ga je obtožil, da se žene samo za denarjem.

Vedel za domnevno klavzulo

Cavani se je postavil v bran Luisu Suárezu, ki ga vodilni možje Liverpoola zadržujejo na Anfieldu, in Brendana Rodgersa pozval, naj si odpre slovar. ''Trener Liverpoola lahko govori o lojalnosti in pomanjkanju spoštovanja, a morda bi moral sam pogledati, kaj lojalnost sploh pomeni,'' je povedal Cavani, ki je naveličan obtožb na račun svojega reprezentančnega kolega.

''Luis je imel priložnost, da odide k Juventusu, ki je postal italijanski prvak, vendar se je odločil za Liverpool. Temu lahko rečeš lojalnost. Vedel sem za njegov dogovor z Liverpoolom in mislil, da bo zapustil klub, če se ne bodo uvrstili v Ligo prvakov,'' je zaključil Cavani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.