• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

Prirejen izid Olimpije in Širokega?

0 komentarjev

Raković: "Jaz nimam nič s tem"

"Jaz nimam nič s tem, niti slučajno," Ermin Raković zavrača očitke, da je sam aktivno vpleten v sum prirejenega rezultata med Olimpijo in Širokim. "Nimam pojma, za kaj gre," zatrjuje igralec Olimpije.

Matej Podgoršek / Ljubljana

/ Osveženo:

Jaz nimam nič s tem. Nimam pojma, za kaj gre.
Ermin Raković

Tekma kvalifikacij za Evropsko ligo med ljubljansko Olimpijo in Širokim Brijegom je bila nameščena. Na azijskem trgu naj bi bilo za zmago bosanskega kluba vplačanih štiri milijone evrov. Tako je poročal nemški ARD in to je tema, ki ta ponedeljek odmeva po Ljubljani. Še več: na ulicah in po spletu se govori, da je bil v to novo stavniško afero aktivno vključen napadalec Olimpije Ermin Raković. Ta je za Žurnal24 to odločno zanikal.

Zanikajo tudi v Širokem. "Ne vem, o čem govorite," je dejal trener Širokega, Ivo Ištuk: "Lahko vam zagotovim, da Široki nima nič s tem. Ravno obratno, mi se izogibamo takšnim stvarem in jih ostro obsojamo. Z Olimpijo smo odigrali pošteno."

"Jaz nimam nič s tem, niti slučajno, in tega res ne bi komentiral," je bil prvi Rakovićev komentar na naše vprašanje, ali ima sam res kaj s tem. "To smo slišali iz medijev včeraj po tekmi. Da je to zgodbo objavil ARD. Nimam pojma, za kaj gre." Ni torej nihče do njega ali njegovih kolegov pred tekmo s Širokim pristopil in jim kaj ponudil v zameno za poraz? "Ne, daleč od tega." In kaj poreče, da obtožujejo prav njega? "Nimam komentarja."

"Še vedno upam in verjamem, da so to le govorice," nam je v nedeljo zvečer dejal športni direktor Olimpije, Simon Sešlar.

Ja zato danes v Olimpiji kaj bolj napeto? "Ne. Na jutranjem treningu smo govorili le o včerajšnji tekmi, ki smo jo odigrali slabo. Nič drugega," nam je zagotovil Raković, potem ko so s soigralci slabo začeli še novo sezono Prve lige (proti Rudarju so izgubili so z 1:3). "Velenje je pač dobra ekipa. Sporna je naša kvaliteta. Rezultat je pokazatelj, da nimamo dovolj kvalitetnih igralcev. Treba bo dobiti še dva, tri igralce, da bo Olimpija res močna."

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima