Šport > Nogomet
24 ogledov

Ramos bo v ponedeljek podpisal pogodbo

Sergio Ramos Reševalni pas/Twitter
Španski branilec bo pogodbo z madridskim Realom uradno podaljšal na začetku prihodnjega tedna, trdijo španski mediji.

Sergio Ramos se z madridskim Realom že skoraj celotno poletje pogaja o podaljšanju pogodbe, vmes se je Manchester United bolj ali manj odkrito potegoval za njegove usluge. Po poročanju španskih medijev naj bi se saga kmalu končala, Ramos naj bi svoj podpis podal v ponedeljek.

Predstavniki španskega reprezentanta so zahtevali deset milijonov letne plače, klub mu je bil sprva pripravljen ponuditi 8,5 milijona na sezono. Sedaj naj bi strani dosegli dogovor, ki bo Andaluzijca na Bernabéuu zadržal do leta 2020. Sedanja pogodba se Ramosu izteče čez dve leti.

Do dogovora je prišlo na Kitajskem, kjer je bil Real na pripravah. Sestanek, na katerem so bili Florentino PérezJosé Ángel Sánchez, Sergio Ramos in njegov brat in agent René Ramos, je očitno obrodil sadove, predsednik pa je že pred tem dejal, da branilca ne namerava prodati.

Radio MARCA je poročal, da se bo na Bernabéuu v ponedeljek odvila krajša slovesnost, na kateri naj bi Ramos uradno podaljšal sodelovanje s klubom, v katerega je iz Seville prišel kot najstnik. Vse skupaj naj bi pri Realu izkoristili kot dodaten zagon pred začetkom La Lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.