Šport > Nogomet
19 ogledov

Ramos s peto zabil med nogama Casillasu

Sergio Ramos trening Španija Reuters
Španski reprezentant Sergio Ramos je zelo dobro tehnično podkovan za branilca, kar je še enkrat več dokazal na treningu španske reprezentance.

Da ima Sergio Ramos izpiljeno tehniko ne le za branilska posredovanja, temveč tudi za napadalne akcije, so se lahko gledalci tekem madridskega Reala in španske reprezentance že večkrat prepričali na lastne oči.

Branilec iz Seville, ki je že vrsto let na delu v španski prestolnici, je na treningu Furie pred sobotno tekmo z Belorusijo (2:1) na Mallorci s soigralci vadil zaključek po predložku s strani, pri tem pa mu je uspel izjemen strel. Z volejem s peto je žogo namreč spravil med nogama vratarja Ikerja Casillasa, sicer Ramosovega soigralca pri Realu.

Priprave pri Iniesti doma

Legendo španskega nogometa je branilec nato še malo podražil, saj se mu je "opravičil" za takšen strel, ki je Casillasa spravil v rahlo zadrego. A vse skupaj je bilo seveda sprejeto z dozo smeha.

Španci se bodo v torek na zadnji kvalifikacijski tekmi v skupini H ob 21. uri doma pomerili z Gruzijo in bodo poskušali potrditi prvo mesto na lestvici. Igrali bodo na stadionu Carlos Belmonte, kjer domuje Albacete, tu pa je svojo kariero začel tudi Andrés Iniesta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.