Šport > Nogomet
11 ogledov

Ramos: Želel bi si drugih besed Mouja

Ramos Vidić Manchester United Real Madrid Liga prvakov osmina finala EPA
Branilec Reala Sergio Ramos je medijsko žogico vrnil na polje Joséja Mourinha, potem ko si kraljevi par strupene puščice izmenjuje skozi celotno sezono. Portugalec je Ramosa nazadnje kritiziral po prvi tekmi z Manchester Unitedom, branilec iz Seville pa je zdaj izjavil, da bi si želel drugačnih besed portugalskega stratega po povratnem obračunu.

Po tekmi na Old Traffordu, kjer je Real Madrid izločil Manchester United in napredoval v četrtfinale Lige prakov, je José Mourinho famozno izjavil, da je izgubilo boljše moštvo, kar je sprožilo številne analize - je kritiziral svojo ekipo, je hvalil United, ker želi nekoč biti njegov trener ...?

"Bilo bi mi všeč, da bi bile besede trenerja po zmagi na Old Traffordu drugačne," je ob zboru španske reprezentance v bazi Las Rozas za radio Cadena COPE izjavil Ramos in nadaljeval svoj "medijski ping pong" s portugalskim trenerjem, ki se vleče že skozi celotno sezono.

Mourinho je Ramosa že nekajkrat javno okrcal, tudi po prvi tekmi z Unitedom na Santiagu Bernabéuu, ko je dejal, da ne pomaga nobena priprava na prekiniteve nasprotnika, če nato en igralec (Ramos) izgubi duel. Seviljski branilec je namreč zaspal po podaji iz kota, ko ga je preskočil Danny Welbeck.

Težave v družini se rešujejo v hiši

"Ko je kakšna težava v moji družini, se mora to rešiti v hiši, tako bi moralo biti tudi v Real Madridu. Všeč bi mi bilo, da bi se reči popravljale za zaprtimi vrati," je nadaljeval Ramos. "Najin odnos (z Mourinhom, op. a.) ni nič slabši, je profesionalen in dober v vseh pogledih. V tem trenutku sezone bi bilo zelo neumno iskati polemike."

Ramos je še enigmatično dodal, da ne ve, kje bo njegov aktualni trener nadaljeval svojo kariero, da pa upa, da mu bo "bolje kot v Realu". Zase je dejal, da si želi pri belem baletu ostati še mnogo let (ne glede na to, če bo Mourinho ostal ali šel) in iti v zgodovino španskega nogometa. V dresu reprezentance bo na prihajajočih tekmah s Finsko in Francijo namreč odigral svojo 100. tekmo.

Ramos Torres Španija reprezentanca poljub čestitke rojstni dan | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.