Slovenija
661 ogledov

Ravnatelj in učiteljica lahko le še priznata

Ravnatelj in učiteljica Youtube
Prvi dokazi naj bi potrdili, da posnetek ni videomontaža.

Prvi dokazi, ki so jih mariborski kriminalisti do tega trenutka že uspeli zbrati in pregledati, naj bi nakazovali na to, da sta na posnetku, ki ga je neznanec pred dnevi objavil na svetovnem spletu, dejansko ravnatelj ene izmed srednjih šol v Mariboru med intimnim oralnim zadovoljevanjem ene od tamkajšnjih profesoric.

Prijavi lahko samo oškodovanec!

Ravnatelj in profesorica sta takoj po objavi zagotavljala, da nista osebi na posnetku, a sta kljub temu nemudoma podala prijavo zaradi domnevno nedovoljenega snemanja.

Policisti pa naj bi oba pri tem opozorili, da lahko kogarkoli za tovrstno kaznivo dejanje osumijo le, če gre za pristen posnetek, nikakor pa ne za videomontažo in da lahko prijavo poda izključno le oškodovanec, ki je zaradi objave takšnega pristnega posnetka dejansko prizadet. Ravnatelj in profesorica od prijave, po naših podatkih, do tega trenutka nista odstopila, niti ne nameravata. Med pogovori s policisti pa naj bi sledenjim že dala vedeti, da ne bosta več vztrajala pri zanikanju. Ugotovila naj bi namreč, da jima ne preostane nič drugega kot pa da priznata, da so neznanci v kočljivem položaju zalotili prav njiju.

V zadnjih dneh je, povsem neformalno, domnevno sporni posnetek pregledalo kar nekaj poznavalcev, med njimi tudi sodnih izvedencev za področje fotografije in digitalnih tehnologij, ki  dvomijo, da bi šlo lahko dejansko za montažo. Oziroma na posnetku ne najdejo prav ničesar, kar bi dokazovalo, da gre za ponaredek.

Preiskovalci sicer vodijo o tem intenzivno preiskavo, po neuradnih informacijah jih med drugim zanima, kdo bi se jima s posnetkom lahko želel zaradi česarkoli maščevati. Preigrali bodo tudi scenarij, da ju je nekdo načrtno in iz maščevanja opazoval, jima sledil in čakal na primerni trenutek, da ju ujame in posname v kočljivem položaju. Preiskovalce pa zanima tudi, ali je posnetek posnela in objavila ista oseba, ali pa pravzaprav iščejo dva storilca kaznivega dejanja. Enaka, enoletna zaporna kazen bi v tem primeru grozila obema.

Komentarjev 41
  • Klavdijo Sever 14:03 24.november 2014.

    Ne enačit ravnatelja in učiteljice ujete pri telovadbi in to celo v šoli z drugimi da tako rečem smrtniki.Če bi bila posneta v kakem stanovanja ,hotelu... je povsem druga zadeva kot pa je je ta svinjarija od svinjarije.Šef vzgojne ustanove ...prikaži večve ki mora bit za vzgled učiteljem , staršem ,učencem,uslužbencem... v hramu učenosti uči le teh svinjarije,laganja,sprenevedanja ...

  • mph 11:45 24.november 2014.

    Hja, sam si težko zamislim, ampak nekatere menda rajca v javnih wcjih, nekatere v liftu, na mizi v kuhinji :-), .... očitno ju je to vzburilo.Kdo ve, morda si je enoročno "masažo" med snemanjem privoščil tudi dijak, ki ...prikaži več je z drugo roko držal kamero. :-)

  • Mrcina 10:00 24.november 2014.

    Tudi dijaki naj imajo svojo zabavo ! Kaj jih obsojate ! Naj jim bosta prfoksa za vzor pri svojih dejanjih, ne pa da delata bedarije ! Prej bi razmišljala, kje se bosta "onegavla " !!! Sram naj ju bo, da ...prikaži več to počneta v šoli ! Z ravnateljsko plačo bi ji lahko privoščil večji luksus, kot pisalno mizo !