Magazin > VIP
39 ogledov

Razkrito, kje sta spočela otroka

Kim Kardashian FameFlynet
Potem ko je svet izvedel, da Kim Kardashian končno pričakuje otroka, na dan prihajajo podrobnosti o njeni nosečnosti.

Na zadnji dan novega leta je svet preplavila novica, da bosta Kim Kardashian in njen izbranec Kanye West postala starša. Resničnostna zvezdnica je izdala, da je nosečnost za zdaj lepa ter da še ni imela jutranjih slabosti. Je pa razkrila, da si s Kanyejem želita izvedeti spol otroka. "Seveda hočeva vedeti! Za zdaj se še ne vidi, a čim prej želiva izvedeti, če bova imela fantka ali punčko." Kim je ob tem dodala, da jima je vseeno, katerega spola bo otrok, pomembno jima je le, da bo zdrav.

Medtem pa ameriški spletni portal TMZ razkriva, da je bil njun provorojenec spočet med počitnicami v Rimu, kamor je Kanye svojo izbranko odpeljal za njen 32. rojstni dan. Zvezdnika sta pri naših sosedih preživela nekaj dni, ogledala pa sta si tudi vse znamenitosti italijanskega glavnega mesta.

Otrok ne bo resničnostna zvezda

Kanye in Kim sta ob tem še sporočila, da otroka ne nameravata izpostavljati kameram, tako kot to počne Kimina sestra Kourtney. Kardashianovi bodo seveda še naprej snemali njihov slavni resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians, a Kimin otrok ne bo del tega. Bo pa zvedznica v šov vključila nosečnost, saj misli, da je ta izkušnja "lepa in čudovita".

Sicer pa ameriški mediji še poročajo, da zvezdnika najverjetneje ne bosta prodala otrokovih prvih fotografij, čeprav naj bi Kim in njena mama Kris to želeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.