Avto
25 ogledov

Razkurjene črnke v X5 lisice ne ustavijo

Lisice Youtube
Jezna voznica je redarju in širnemu svetu dokazala, da lisice ne morejo priti do živega BMW X5 prve generacije.

Dogodek so posneli naključne priče, ki so čakale v vrsti na avdicijo priljubljenega ameriškega šova Bad Girls Club. Morda je kdo izmed njih pomislil, da je vse skupaj le nastavljena scena v okviru oddaje, a očitno je šlo zares. 

Temnopolta voznica BMW X5 (E53) se je zapletla v besedni dvoboj z redarjem, ki mu iz neznanega razloga ni bilo po volji, da je bil suv parkiran, kjer je bil. Zato je na avto namestil lisice. Po jezni izmenjavi mnenj je kazalo, da se je le omehčal in je že sprostil lisice, a ga je nato voznica s svojim jezikanjem pripravila do tega, da je znova zaklenil ključavnico, tik preden je jezno zaloputnila vrata. A punca je očitno verjela v skrite sposobnosti svojega štirikolesnika in je meni nič tebi nič speljala. 

Prav nič se ni zmenila, ko se je zadnje kolo obupno borilo z lisicami in je kovina drsala po kolesnem oboku. Očividci so jo med smehom rotili, naj že vendar neha, a je to ni ganilo. Vmes je premagala še robnik in pohodila plin. Zvesti bavarec je ni pustil na cedilu, lisice so morale priznati premoč bolj trmastemu od sebe med glasnim vzklikanjem množice. 

Komentarjev 1
  • Johny 13:21 23.december 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=npdEqKqzz2M