Magazin > VIP
64 ogledov

"Razlog je ta, da ni Slovenka"

Nina Đurđević Miss Universe Moskva EPA
Nina Đurđević pravi, da želi svoje ime oprati brez lente miss Universe 2013.

Nina Đurđević, ki je v ponedeljek vrnila krono miss Universe Slovenije 2013, je za spletni portal Maribor24.si izdala podrobnosti o umazani vojni, ki jo bije z mediji in lastnikom licence Vladimirjem Kraljevićem: "Zdaj jih ne moti dejstvo, kar se govori o mojem šolanju, temveč da ne izpolnjujem obveznosti do njih. Včeraj so me znova klicali in mi dejali, naj pustim lento in vse, kar imam, ter naj predam krono drugouvrščeni Sari Savnik. Čeprav sem jim že pred tremi dnevi sama dejala, da jim vračam krono. Svoje ime želim namreč oprati brez njihovega naziva. Oni pa naj bi zdaj napisali novico, da sem sama predala vse in upam, da bo temu tako. Čudim se nad tem, da je bila enkrat težava v šolanju, drugič v neizpolnjevanju obveznosti. Dejali so mi, da je težava tudi ta, da zaradi študija v Berlinu nisem dosti v Sloveniji."

Za omenjeni portal so spregovorili tudi njeni starši. Oče Živadin meni, da je Nina žrtev diskriminacije: "Nina je dostojno predstavljala Slovenijo. Vsem je bilo pomembno le, kje študira in da ni Slovenka. Mislim, da je vse to zaradi tega, ker se piše Đurđević. To ljudem pač ne gre v glavo. To je diskriminacija." Za Zurnal24.si pa je spregovorila Ninina mama: "Zelo smo razočarani, Nina pa srečna in odločena, da bo svoje ime oprala sama."

Komentarjev 14
  • ARMAGEDON 19:28 15.december 2016.

    nina je super, vendar, dragec, ne smeš biti jezen, če je srbija izgubila vse vojne (tudi vojno s šiptarji), in če so bili srbi in njihova velikosrbska politika od povsod izgnani :)

  • Marko Slovenia 15:02 22.november 2013.

    men so vzel izpit sam zato ker sem črnc (dobr, neki mal sem sicer tudi napihal)...

  • dragec 09:04 22.november 2013.

    NACIONALISTI, HLAPCI AVSTROUGARSKI, PIZDE PRILIZNJENE, SRBIJA VAM JE DOBRA SAMO DA ČAGATE V BEOGRADU - LOVI VAS KSENOFOBIJA