Magazin > VIP
84 ogledov

Razlog za konec slavne zveze

sean penn, charlize theron Profimedias
Charlize Theron in Sean Penn sta se razšla, ker se ona ni želela poročiti.

Charlize Theron naj bi po filmskem festivalu v Cannesu po 18 mesecih ljubezni zapustila Seana Penna. Zakaj, lepotica javnosti ni razkrila. Sedaj se je oglasil vir, ki trdi, da ve, kaj se je med zvezdnikoma zgodilo. "Charlize je bila v Seana zelo zaljubljena. Zveza je bila zelo strastna. V zadnjih mesecih pa sta se veliko prepirala in Charlize je spoznala, da njuna zveza ne deluje več. Sprejela je odločitev, ki je ne more več spremeniti. Prepirala sta se zaradi poroke. Seanu je povedala, da ne potrebuje dokumenta, da bi dokazala svojo ljubezen, igralec pa je kljub temu pritiskal nanjo. Charlize je vedela, da je ne bo mogel prepričati v poroko,“ je razkril vir.

Težava pa ni bila le v poroki, ampak tudi v Seanovih otrocih, ki igralke nista sprejela. "Charlize ni poskušala nadomestiti Seanove nekdanje žene Robin Wright, kljub temu se Dylan in Hopper nanjo nista mogla navaditi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.