Slovenija
62 ogledov

"Razočaran sem nad sabo"

Premier se je spotil. (Foto: Tamara Barič)
1/8
Žurnal24 main
"Vlada nič ne dela, zato nekaj časa za trening ni slabo," je bil njegov prvi odziv, potem ko je premier Pahor prisopihal v cilj maratona treh src v Radencih. A v nadaljnjih besedah ni mogel skriti razočaranja.

Borut Pahor se je udeležil ene največjih slovenskih tekaških prireditev, ki je potekala v vročem vremenu. To se je poznalo tudi na njegovem rezultatu, saj je v cilj prišel po uri in 48 minutah teka.

"Pozna se, da nisem imel časa za trening," je dejal potem, ko je ulovil sapo. "Tako kot so ljudje razočarani nad menoj, sem tudi jaz danes nad svojim časom," je nadaljeval brez posebne dlake na jeziku.

Joj, ne bi danes o krizi.
Pahor na vprašanje, ali je imel med tekom kaj krize

"Rad imam dolge teke, ki trajajo štiri ali pet ur, a tokrat za pripravo preprosto ni bilo časa." Svoj današnji čas bo poskušal hitro pozabiti, saj da je precej daleč od njegovih treh najboljših dosežkov v Radencih.

Ne prezrite GALERIJE, več o rezultatih maratona pa TUKAJ.

Predsednika vlade je sicer presenetilo število rešilcev ob progi, ki so morali skrbeti za številne onemogle tekače. Enega od njih je zadela celo kap in so ga morali s prizorišča odpeljati s helikopterjem. Pahorju  samemu sicer tek v vročini ustreza.

Pahor je tekel mali maraton na 21 kilometrov. Zmagovalec je za to razdaljo potreboval eno uro in 11 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.