Magazin
1843 ogledov

Razvnela me je moja navijačica

seks partner erotika erotično Shutterstock
Sprva me ni preveč vleklo, kasneje pa sem se le pridružil ekipi prijateljev, ki so igrali mali nogomet v neki amaterski ligi. Počasi so tekme postale nekaj, česar si ne bi želel zamuditi, dobil pa sem tudi zelo zvesto navijačico.

Marina je hodila na vse naše tekme, a po vsaki izginila brez sledu. Ni želela sedeti v moški družbi, ko smo po tekmah sedeli v lokalčku in nadomeščali izgubljeno tekočino. Dobivala sva se kasneje, enkrat pri meni, drugič pri njej. Bila je zelo živahna punca, lepo obdarjena na pravih mestih in precej avanturističnega duha. Nazadnje mi je uspelo, da sem jo ujel, preden je ušla, saj sem zaradi kazni predčasno končal z igro. Presenetil sem jo na hodniku proti garderobam in jo od zadaj prijel za pas. »Kam pa kam?!« »Bumbar! Skoraj bi umrla od strahu!« se je jezila, a se vendarle zasmejala. »Saj veš, da ne maram motiti moškega večera. Lahko pa se oglasiš pri meni kasneje,« je namignila.

Žal sem bil tisti večer že zaseden, a sem se zavedal, kaj bom izpustil iz rok, ker me ne bo. Gledal sem jo v tiste lepe, rjave oči in naposled dejal: »Khm, malce sem v gužvi in bom zelo pozen.« Skomignila je z rameni in se namuznila češ, bom že kaj počela brez tebe. »Lahko pa narediva nekaj res norega,« sem rekel. »Lahko greva skupaj pod prho. »Tukaj! Si nor?!« »Fantov še dvajset minut ne bo,« sem poizkusil bolj za šalo kot zares. Marina pa je pričela razmišljati in se na koncu le zvito nasmehnila ter pokimala. Tega nisem pričakoval, a sem se vseeno hitro odzval. Za vsak slučaj sem garderobo zaklenil in pustil ključ v ključavnici, potem pa na poti do prhe že odložil prepoten dres in spodnjice. Marina je bila že tam in je svoja oblačila metala preko vrat. Pazil sem, da ji ne bi prhe usmeril proti lasem, saj z mokro glavo res ni mogla hoditi naokoli, zato pa sem toliko raje drgnil njen hrbet in ritko, ki se je nastavljala pršu.

Na hitro sem se namilil, potem pa se lotil moje lepotičke, ki je zavzeto izpirala peno z mojega stoječega korenjaka. Ko sem že pomislil na najlepše, pa jo je nenadoma nekaj prijelo in je pričela hiteti iz kabine. Ovila se je v brisačo, nabrala oblačila, ki so visela preko kabine in stekla proti leseni klopi. »Si nor?! Dobili naju bodo!« je zavpila. Gol sem stopil za njo in se nasmejan nastavil pred njen obraz. Nabrekel korenjak se je prav smešno uprl proti njej in za trenutek je popustila. »Ok, ampak samo na hitro,« je rekla in ga vzela v usta. Tega seveda nisem načrtoval, je bilo pa dobrodošlo. Na hitro sem pogledal proti uri in izračunal, da imava vsekakor še nekaj minut časa. Z dlanmi sem objel njen obraz, počasi izvlekel korenjaka in jo poležal na klop. Nato sem se razkoračil preko klopi in jo vzel k sebi v naročje. Samo spodnjice je uspela prej navleči nase, kar pa ni bila pretirana ovira za stanje, v katerem sem bil.

Dvignil sem njeno zadnjico, potem pa se je sama z vse večjim zadovoljstvom pričela drgniti ob nabreklino, ki je kukala ven med njenimi nogami. »Vedno sem se spraševala, kako je imeti tiča, hehehe!« se je režala ob pogledu navzdol. »Še raje kot na sebi …« je rekla, ter dvignila svojo seksi ritko in umaknila hlačke. »Pa ga imam v sebi, mmm!« Božanski občutek, ki bi ga lahko pokvaril le kakšen od fantov, ki bi si prehitro zaželel prhe. Kasneje sem izvedel, da so namenoma šli z igrišča zelo počasi, saj naju je nekdo videl pred garderobo. Vsa čast fantje! Tistih nekaj kratkih adrenalinskih minut ne bom nikoli pozabil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.