Šport
24 ogledov

Rdeči vrag pol leta brez nogometa

Radamel Falcao Daley Blind Louis van Gaal Manchester United EPA
Nizozemskemu reprezentantu in članu angleškega Manchester Uniteda Daleyju Blindu grozi, da bo izven tekmovalnega pogona pol leta.

Štiriindvajsetletni Nizozemec, ki je letos poleti iz Ajaxa prestopil v Manchester Unized, si je koleno poškodoval na tekmi z Latvijo v okviru kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Franciji leta 2016.

"Blind bo deset dni nosil opornico. Zdravniki pravijo, da poškodba ni tako hude narave, po mojem občutku pa se njegovo okrevanje lahko zavleče tudi do pol leta," je zaskrbljeno dejal nizozemski strateg rdečih vragov Louis van Gaal. Slovita zasedba z Old Trafford je po enajstih odigranih tekmah v elitnem angleškem prvenstvu na sedmem mestu, navkljub nekaterim dragim okrepitvam, kot sta Argentinec Angel Di Maria in Kolumbijec Radamel Falcao, pa za vodilnim Chelseajem zaostaja za 13 točk.

Manchester United je minulo sezono končal na sedmem mestu in si ni zagotovil nastopa v Ligi prvakov, tudi trenutno je sedmi v Premier League. Konec tedna bo gostoval pri šestem Arsenalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.