Šport > Nogomet
13 ogledov

''Real Madrid je Suárezov sanjski klub''

luis suarez edinson cavani EPA
Govorice, da se Luis Suárez z Real Madridom dogovarja za prestop v januarskem prestopnemu roku, bi se lahko izkazale za resnične, meni Edinson Cavani.

Urugvajski reprezentant Edinson Cavani, ki se je poleti iz Napolija preselil v Paris Saint-Germain, je razkril, da je Real Madrid ''sanjski klub'' Luisa Suáreza.

''Prav nič me ne preseneča, da je Luis takoj po vrnitvi začel dosegati gole za Liverpool,'' je povedal Cavani in dodal: ''On je eden najboljših napadalcev v Angliji in na svetu.''

Suárez se je nedavno spet vrnil na nogometne zelenice po prestani kazni desetih tekem zaradi ugriza roke Branislava Ivanovića. ''Nima težav s samozavestjo. Prepričan sem, da bo letos dosegel veliko zadetkov,'' je povedal napadalec Napolija.

Arsenal pač ni Real

Suárez se je v poletnem prestopnem roku na vse pretege trudil, da bi lahko zapustil Anfield, vendar so rdeči zavrnili dve ponudbi Arsenala in ga proti njegovi volji zadržal v klubu. ''Prepričan sem, da so navijači Liverpoola zelo veseli, da je ostal. Mislim, da Arsenal ni njegov sanjski klub,'' je povedal Cavani in dodal, da bi bila zgodba v primeru, če bi se za prestop zanimal Real Madrida, lahko drugačna. ''Morda bi bilo drugače, če bi šlo za Real Madrid. Real je njegov sanjski klub, za katerega meni, da je nanj vredno čakati,'' je povedal Urugvajec.

Real Madrid zaradi megalomanskega nakupa Garetha Bala ni bil pripraljen odšteti 65 milijonov evrov, kolikor jih je za Suáreza zahteval Liverpool. Če se bodo galaktiki januarja odločili za nakup urugvajskega napadalca, bodo morali odšteti enako vsoto denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.