Šport > Nogomet
2 ogledov

Isco odrešil Real v zadnji minuti

real madrid EPA
V španski La Ligi so bile na sporedu tekme 32. kroga.

Real Madrid je ob odsotnosti Cristiana Ronalda, Karima Benzemaja in Garetha Bala z veliko napora premagal Sporting Gijon (3:2) in ima s tekmo manj še naprej tri točke prednosti pred Barcelono.

Duje Čop je v 14. minuti poskrbel za vodstvo domače ekipe, a so galaktiki že tri minute kasneje prišli do izenačenja. V 50. minuti se je Real še drugič znašel v zaostanku, zadel je namreč Mikel Vesga.

Po slabi uri igre je izenačil Alvaro Morata, v zadnji minuti rednega dela pa je za širok nasmešek na obrazu Zinedina Zidana poskrbel Isco ter si tako morda utrl pot v začetno enajsterico nekdanjega francoskega reprezentanta na klopi Reala.

Messi gonilna sila Barçe

Barcelona je slavila tesno zmago proti Real Sociedadu, a zmaga Kataloncev nikoli ni bila pod vprašajem. Lionel Messi je prispeval dva gola in podajo, tretji zadetek za varovance Luisa Enriqeuja pa je dosegel Paco Alcacer.

Gostujoči nogometaši so oba gola dosegli v zaključku polčasa; pri prvem v 43. minuti se je žoga odbila od Samuela Umtitija, pred odmorom pa je na gol zaostanka znižal Xabi Prieto. Rezultat se v drugem polčasu ni več spremenil.

Atlético Madrid je doma premagal Osasuno (3:0). Jan Oblak je igral celo tekmo.

La Liga, 32. krog: 

Deportivo La Coruna - Malaga 2:0 (0:0)
Joselu 47., Mosquera 67.

Sporting Gijon - Real Madrid 2:3 
Cop 14., Vesga 50.; Isco 17., 90., Morata 59.

Atletico Madrid - Osasuna 3:0 (1:0)
Carrasco 30., 47., Luis 61. 

Barcelona - Real Sociedad 3:2 (3:2)
Messi 17., 37., Alcacer 44.; Umtiti 43./ag, Prieto 45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.