Šport > Nogomet
54 ogledov

Real predstavil dokument: Kriv je United!

florentino perez EPA
Predsednik madridskega Reala je predstavil dokument, ki dokazuje, da je za neuspešen prestop Davida de Gee odgovoren Manchester United.

Florentino Pérez nadaljuje z medijskim obračunavanjem z angleškim velikanom, potem ko sta kluba zamudila rok za prestop španskega vratarja Davida de Gee.

Predsednik Reala je gostoval na španski radijski postaji Cope, kjer je predstavil dokument, s katerim želi podpreti obtožbe na račun angleškega kluba.
Manchester United trdi, da je dokumente za De Geo poslal pravočasno, vendar jih v taboru španskega podprvaka niso uspeli pravočasno odpreti. 

Iz dokumenta, ki ga je predstavil Pérez, je razvidno, da so Madridčani dokumentacijo prejeli natančno ob polnoči, ko se je tako v Španiji kot v Angliji iztekel poletni prestopni rok, zato nogometaša niso mogli pravočasno prijaviti na španski nogometni zvezi.

Rdeči vragi so v uradni izjavi zapisali, da so bili dokumenti poslani ob 21:42, po naknadnih spremembah pa naj bi končna različica na Realov naslov priromala ob 23:58. Španski velikan je nato poskušal registrirati nogometaša, a je krovna nogometna zveza ob 00:28 - slabe pol ure po izteku roka - njegov poskus zavrnila.

Pérez je z novim dokumentom razkril, da je bil prenos dokumentacije izveden tik pred zdajci in ne dve minuti pred polnočjo, kot trdijo v Manchestru. Saga se nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.