Šport > Nogomet
14 ogledov

Real Madrid zavrnil ponudbo za Ramosa

Sergio Ramos in Christiano Ronaldo EPA
Real Madrid je zavrnil ponudbo Manchestra Uniteda, ki je želela Špancem odkupiti Sergia Ramosa. Angleži so belemu baletu za branilca ponudili okoli 50 milijonov evrov.

Saga glede prihodnosti Sergia Ramosa se nadaljuje in še naprej je nejasno, če bo Španec ostal v Real Madridu. Ramos je izrazil svoje nezadovoljstvo in zahteval naj bi prestop, zanima se Manchester United, ki že pošilja prve ponudbe, toda na Santiagu Bernabéuu skušajo umiriti situacijo. Prvo ponudbo Angležev za 50 milijonov evrov je tako kraljevi klub že zavrnil.

V četrtek je Ramosa poklical predsednik Florentino Pérez, ki je želel pomiriti napetosti - v kraljevem klubu naj bi želeli, kljub številnim ponudbam, zadržati nogometaša, ki ima ob kapetanu Ikerju Casillasu najdaljši staž v moštvu. Kako resna je situacija je poročala radijska postaja Cadena COPE - španski kolegi pravijo, da se je vmešal tudi prvi zvezdnik kluba Cristiano Ronaldo, ki je po telefonu poklical Ramosa in izrazil zaskrbljenost zaradi situacije. 

Ramosa in Ronalda druži veliko prijateljstvo, prav Portugalec pa bi lahko bil ključ do njegove končne odločitve. Toda v Realu bi lahko prišlo tudi do razpada sistema in praktično nevzdržnega pritiska na vodilne, če bosta po Raúlu GonzálezuMesutu Özilu in Ángelu di Maríi klub ob jezi navijačev zapustila še Ramos in Casillas, kar bi lahko vplivalo tudi na prihodnost Ronalda, ki se ga vztrajno povezuje z nekdanjim klubom Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.