Šport > Nogomet
17 ogledov

Real "odletel" iz pokala

cristiano ronaldo rafael benitez EPA
Real Madrid je zaradi organizacijske napake ostal brez nastopa v španskem pokalu; na tekmi proti Cadizu so namreč poslali v igro nogometaša brez pravice nastopa.

Informacija za zdaj sicer še ni povsem uradna, je pa o izključitvi že poročal tudi osrednji madridski športni časnik Marca. Vodstvo zveze naj bi tako upoštevalo pritožbo Cadiza. Denis Čerišev je dosegel prvi gol za Real, a so ga kmalu po začetku drugega polčasa zamenjali. Rus zaradi kazni iz prejšnje sezone, ko je kot posojen igralec nastopal za Villarreal, na tej tekmi še ne bi smel igrati.

Predsednik Reala Florentino Perez je takoj, ko se je razvedelo za nepravilnosti, dejal, da je njegov klub nedolžen, ker jih zveza ni obvestila o tem, da Čerišev ne sme igrati. Dodal je še, da se bo klub pritožil na nacionalno športno razsodišče, če bo do izključitve vendarle prišlo.

Podoben primer so imeli v Španiji že septembra, takrat je z igralcem, ki ni imel pravice nastopa, igrala Osasuna, ki so jo prav tako izključili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.