Šport > Nogomet
19 ogledov

''Real prodal Di Marío, ker je pregrd''

Di Maria Real Madrid Almeria Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Nekdanji nogometaš Barcelona Carles Rexach je prepričan, da se je Real Madrid za prodajo Ángela di Maríe odločil na podlagi nogometaševega izgleda.

Carles Rexach, nekdanji trener, danes pa svetovalec katalonskega velikana, je delil svoje mnenje o prodaji Ángela di Maríe, ki ga je vodilna ekipa španskega prvenstva za 75 miijonov evrov odstopila Manchester Unitedu.

Rexach, ki je slabšo formo Lionela Messija pripisal nogometaševim prehranjevalnim navadam, je prepričan, da je Di María moral oditi zaradi svojega videza.

''Florentino Pérez se ozira po svetovnem trgu in si želi ekipe, ki jo bodo vsi občudovali. Ali me razumete, kaj hočem povedati? Ronaldo je paradni konj kluba. Pérez prodaja mednarodno blagovno znamko. Vicente del Bosque in Di María sta pregrda za Real Madrid. Drugačna sta od Tonija Kroosa in Jamesa Rodrigueza,'' je dejal Rexach.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.