Šport > Nogomet
23 ogledov

Realova megalomanska ponudba

paul pogba EPA
Real Madrid naj bi za prestop francoskega vezista Paula Pogbaja pripravil rekordno ponudbo v višini 120 milijonov evrov.

Francoski reprezentant Paul Pogba, ki od leta 2012 brani barve Juventusa, je že nekaj časa na radarju najbogatejših evropskih velikanov, ki naj bi bili za prestop 22-letnega vezista pripravljeni plačati kar devetmestno vsoto denarja.

Med najbolj zainteresiranimi je tudi famozni zapravljivec Real Madrid, ki ima v svojih vrstah dva najdražja nogometaša vseh časov - Garetha Bala (100 milijonov) in Cristiana Ronalda (94 milijonov). 

Po poročanju svetovnih medijev naj bi se Zinedine Zidane resno ogrel za Pogbaja, po navedbah Mundo Deportiva in La Gazzette dello Sport pa je za njegov prestop pripravljen odšteti vrtoglavih 120 milijonov evrov.

Toda Real upa, da mu rekordnega zneska ne bo treba plačati v celoti. Italijanskemu prvaku ponuja 50 milijonov evrov in dva nogometaša. Kraljevi klub bi italijanskemu prvaku prepustil Alvara Morato, ki je sicer član Juventusa, a ima Real še vedno pravico do odkupa.

Drugi nogometaš, ki ga španski velikan želi vključiti v dogovor, je Mateo Kovačić. Real bi hrvaškega reprezentanta posodil Juventusu, ta pa bi imel kasneje možnost odkupa.

Juventus je rekordno ponudbo za enega svojih nogometašev nazadnje prejel leta 2001, ko se je z Real Madridom dogovoril za prestop Zidana. Francoski strateg na klopi belega baleta je takrat stal 75 milijonov evrov, stara dama pa je posledično v svoje vrste lahko pripeljala Gianluigija Buffona, Liliana Thurama in Pavla Nedveda

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.