Šport > Nogomet
47 ogledov

"Realu so naslov prinesli sodniki"

gerard pique EPA
Branilec Barcelone je prepričan, da se je njegovi ekipi v boju za naslov španskega prvaka godila krivica.

"Sodniki so krojili prvenstvo. Upam, da bodo v naslednji sezoni v La Ligi uporabljali video tehnologijo. Včasih ni dovolj, da si na enaki ravni kot tvoj tekmec, to je pokazala ta sezona. Ne bomo jokali, to je zaključena zgodba. Upam le, da smo se vsi nekaj naučili. Morali bi biti veliko boljši od Reala, da bi osvojili ligo. To je naša lekcija," je po koncu španskega prvenstva dejal Gerard Pique.

Ta se bo v tej sezoni s soigralci še potegoval za eno lovoriko, v finalu kraljevega pokala se bo Barcelona pomerila z Alavesom. "Luis Enrique je eden od najboljših trenerjev v zgodovini Barcelone, želim si, da bi odšel kot zmagovalec. Liga prvakov? Osredotočam se na kraljevi pokal, a saj veste, da bi si želel zmage Juventusa," je še dodal katalonski branilec.

Za staro damo bo v finalu navijal tudi predsednik Bayerna Karl Heinz Rummenigge. Ta se bo udeležil sestanka Uefe v Cardiffu, a si finala ne bo ugledal v živo: "Vse je še prehitro, vse skupaj še zelo boli. Ne morem pozabiti, kaj so nam storili v Madridu. Takšnega sojenja nisem videl že 40 let," se je ob sodnike obregnil tudi Rummenigge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.