Magazin > VIP
77 ogledov

Rebeka Dremelj nahranila Simono iz Survivorja

Rebeka Dremelj Organizator dogodka
Pevka je svojo prijateljic povabila na večerjo, da jo malce postreže, po tem ko je na Filipinih stradala ob žlici riža.

Pevka Rebeka Dremelj in tekmovalka šova Survivor Simona Potočar sta zelo dobri prijateljici. Glasbenica je na svojem Facebooku objavila selfie skupaj s Simono in pripisala: "Sem jo povabila na večerjo, da se je 'revca' končno najedla."

Poklicali smo Simono in jo vprašali, kako dolgo se z Rebeko že poznata: "Sva iz istega kraja, poleg tega pa že dve leti poslovno sodelujeva. V tem obdoju sva tudi postali dobri prijateljici. Bila je ena večjih podpornic ob odhodu na Filipine."

S čem ji je postregla zgovodna Rebeka? "Sicer je rekla, da bodo riž in banane, a tega ni bilo na jedilniku. Bila je zelenjava, zrezki in ja, je bilo malo bolj konkretno," je v smehu za Žurnal24 povedala Simona. Doda, da nima nič proti rižu in da se ji na Filipinih ni zameril: "Kar malo bolj ga cenim. Pridobil je na svoji vrendosti, ker je bil v tistem času naše odrešenje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.