Magazin > VIP
100 ogledov

Rebeka Dremelj odložila krpice

Rebeka Dremelj Playboy
Seksi Rebeka Dremelj se je odločila, da se le šest mesecev po porodu sleče za revijo Playboy.

"Popolnoma enostavno. Poklicali so, smo se dogovorili in to je to. Ni nobene doktorske disertacije na to temo. V Playboyu sem se pojavila že večkrat, zato ne vidim razloga, zakaj ne še sedaj," je svojo odločitev, zakaj se je odločila za razgaljeno poziranje, pojasnila Rebeka Dremelj, ki se je med seksi fotografiranjem zelo zabavala: "Ni se kaj dosti razlikovalo … fotografiranje, kot vsako ostalo, z odlično ekipo in dobro mero zafrkancije."

Na to, koliko krpic je odložila in kje ima mejo, pa Dremljeva dodaja: "Predlagam, da v sredini aprila kupite Playboy in boste hitro ugotovili, kje je meja (smeh)."

Glede na to, da marsikdo po Rebekinih golih fotografijah hrepeni že dolgo časa, smo urednika slovenskega Playboya Boruta Omrzela povprašali, zakaj so se na seksi pevko spomnili šele sedaj: "Rebeka še nikoli ni pokazala svojih čarov na Playboyevih straneh, pred pol leta pa je rodila in že ima izklesano postavo. Zato res ne bi bilo lepo, če ji v Playboyu ne bi kot 'Sanjskemu dekletu' namenili nekaj krasnih strani. Tako bodo dragi gledalci in seveda tudi drage gledalke mlado mamico občudovali tudi v Playboyu. Ob takih lepih mesečnih priložnostih se seveda proda več izvodov revije, poleg tega pa hkrati ugotavljamo velik porast zastonjkarskih ogledov celotne revije v obliki pdf, ki gredo v tisoče. Torej je celotna naklada revije velika in njen doseg nekajkrat večji od uradnega."

Komentarjev 3
  • ZasekaMož 14:24 05.april 2013.

    Ona je itak priklopljena na njene (.)(.)

  • balky1983 13:28 05.april 2013.

    Kaj pa 6 mesecev stara hčerka ... ah ... važna je samopromocija ...

  • vili.manili 11:55 05.april 2013.

    Ta ženska je s tisto zrežirano krajo iPada pri meni izgubila prav vsako spoštovanje. Saj vem, da se morajo promovirati, a ne na tak način. naj se promovirajo s talentom in ne z lažmi.