Magazin > Lepota & telo
223 ogledov

Rebeka najbolj zaupa Jerneji

rebeka dremlej Mediaspeed.net
Rebeka Dremelj pravi, da se, kar se mode tiče, najraje prepusti strokovnjakom.

Rebeka Dremelj je za Story povedala, da je moda ni nikoli pretirano privlačila, zato je prav vesela, da ima pri izbiranju oblek pomoč.

"Zdi se mi pomembno imeti stilista, če si javna osebnost. Jaz imam stilistko sicer samo za javno nastopanje, pa se ne bi prav nič branila, če bi jo imela tudi v vsakodnevnem življenju. Sem ter tja Jernejo (P. Zhembrovskyy, op. avt.) res izkoristim tudi za to in menim, da je odlično, če se ti ni treba ukvarjati še s temi stvarmi. Prav pride tudi, če bi kdaj stilsko brcnil v temo in imaš potem dober izgovor, da nisi kriv sam. (smeh) Čeprav se Jerneji to ne zgodi,“ je povedala pevka, ki zelo rada nosi oblačila slovenskim modnih oblikovalcev, pri Jerneji pa najbolj ceni to, da pri njej na enem mestu dobiš vse. "Izredno mi je všeč njen način dela in to, da je celostna. Pri njej dobiš vse, od torbic do nakita in čevljev, kar mi veliko pomeni, saj sem tudi sicer oseba, ki zelo nerada komplicira in ima rada vse na enem mestu.“

Čeprav Jerneji popolnoma zaupa, je na koncu Rebeka tista, ki odloči, kaj bo nosila in kaj ne. "Rebeka na odru in fotografijah zelo dobro prenese različne stile, včasih se bolj prepusti, drugič manj, odvisno od počutja, vendar zna nositi tako odštekane kot tudi retro in elegantne 'outfite'. Glede na glasbo z ekipo zasnujemo tudi vizualno podobo. Ko govorimo o Rebeki, bi rekla, da se najbolj počuti v casual stilu s primesmi roka in začimbo ženstvenosti,“ pa o svoji modni varovanki pravi Zhembrovskyyjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.