Šport > Moto športi
43 ogledov

Red Bull ima težave tudi v Bahrajnu

red bull sebastian vettel formula 1 Reuters
Moštva formule ena so začela z drugim delom testiranj, ki potekajo v Bahrajnu.

Aktualni konstruktorski svetovni prvak fomule ena Red Bull se pred novo sezono še naprej ukvarja s hudimi problemi. Po katastrofalnih testiranjih v španskem Jerezu so na druga testiranja v Bahrajn pripotovali precej bolj optimistični, a jim je tudi tokrat nasmeh precej hitro splahnel.

Že pred samim začetkom preizkusov so se začele nove težave ekipe svetovnega prvaka Sebastiana Vettla. Zaradi težav s sestavo avtomobila so testiranja začeli s kar peturno zamudo, zaradi okvar pa so jih končali že eno uro pred koncem z zgolj 14 opravljenimi krogi. Kronične težave bi lahko pomenile slab uvod v sezono, saj ekipa nima realne primerjave z ostalimi ekipami v karavani.

"Seveda nismo zadovoljni s tem, kjer smo trenutno, ampak še vedno imamo veliko časa pred seboj," je po novi slabi seriji dejal Vettel. "Težko je soditi, kje smo trenutno, ampak prvi občutki so v redu. Probleme poznamo, toda težko je najti hitro rešitev. Večino časa je tako, da ko odpraviš eno težavo, se takoj pojavi druga."

Nemec, štirikratni zaporedni svetovni prvak, je sicer postavil peti čas današnjega dne. Najhitrejši je bil Nico Hulkenberg, med njim in Vettlom pa so se zvrstili še Kevin Magnussen (McLaren), Lewis Hamilton (Mercedes) in Fernando Alonso (Ferrari).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.