Šport > Nogomet
16 ogledov

Reina razkril: njegova pižama je dres Balotellija

Reina AC Milan Napoli Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Španski vratar Pepe Reina je pred nekaj več kot dvema tednoma postal prvi vratar v zgodovini, ki je na uradni tekmi ubranil enajstmetrovko Mariu Balotelliju.

V slogu lovcev, ki nosijo spominska obeležja svojih največjih trofej, je Pepe Reina bizarno postopal po tekmi z AC Milanom, kjer je ob zmagi Napolija uspel ubraniti enajstmetrovko Mariu Balotelliju.

Tako je postal sploh prvi vratar, ki je uspel pri strelu z bele točke ustaviti "Super Maria", italijanski reprezentant pa je Špancu po tekmi na San Siru predal tudi svoj dres. A če bi vedel, za kaj ga bo Reina uporabil, bi si verjetno premislil.

"Ko sem Mariu ubranil enajstmetrovko, si nisem mogel pomagati, da mu ne bi rekel za dres. To je bil zgodovinski trenutek," je italijanskim medijem razkril Reina, a nato šel še dlje: "Dal mi ga je, jaz pa sem ga prinesel domov in si ustvaril nenavadno pižamo. Spim v njegovem dresu s hlačkami Napolija!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.