Avto
178 ogledov

Renault captur po prenovi bolj podoben križancu

Renault captur
1/3
Renault
Renault captur je eden najbolj priljubljenih križancev v Sloveniji. A morda še najmanj med vsemi spominja na križanca. Pri Renaultu so se to odločili spremeniti. Po prenovi je bolj podoben večjemu bratu kadjarju.

Renault bo prenovljenega capturja pokazal na avtomobilskem salonu v Ženevi prihodnji teden. Captur ohranja ključne lastnosti, vključno z dvobarvno karoserijo, dodali pa so še nove barve karoserije.

Tako kot ostali najnovejši modeli znamke ima lahko vgrajene žaromete s svetilnimi diodami "Pure Vision" (glede na različico), ki poskrbijo za večjo prepoznavnost in varnejšo vožnjo po temi. Dnevni luči s svetilnimi diodami razporejenimi v obliki nasproti obrnjenih črk C, poskrbita za značilen svetlobni pečat Renaulta, vgrajeni pa sta v spodnji del odbijača.

Captur je bil preoblikovan z namenom, da se oblikovno približa svojemu velikemu bratu Kadjarju. Zdaj ima masko, ki je bolj podobna tistim na ostalih križancih z diamantnim logotipom, še posebno z dodano kromasto letvijo. Pod odbijačema spredaj in zadaj sta novi zaščitni oblogi, na voljo je tudi nepomična stekleno streho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.