Avto
126 ogledov

Renault kwid za ceno 3.480 evrov

Renault kwid
1/9
Renault
Renault je maja predstavil serijsko izvedenko modela kwid, ki so ga zdaj v Indiji tudi začeli prodajati. Mali avto A razreda stane 3.480 evrov.

2,68 metra dolg avtomobil robustnega dizajna, ki v širino meri 1,58 metra in v višino 1,48 metra, medosna razdalja je 2,42 metra, prostornina prtljažnika pa 300 litrov, poganja 0,8-litrski trivaljni bencinski motor.

Največja moč pogonskega agregata je 40 kilovatov (54 KM) in 72 Nm navora, moč na cesto prenaša petstopenjski ročni menjalnik. Vožnja je preglednejša zaradi večjega odmika karoserije od podlage, ki je 18 centimetrov.

Ob predstavitvi kwida so pri Renaultu najavili, da bo lahko opremljen tudi s sodobnimi pripomočki, kot je multimedijski sistem s sedempalčnim ekranom na dotik in navigacijo ter bluetooth povezavo. V Indiji bo na voljo s štirimi paketi opreme, cene so od 3.480 evrov za osnovni, do 4.780 evrov za najdražji model. Osnovni kwid nima niti klime, servo volana, radia, niti zračnih blazin. Najbolje opremljena različica prinaša klimo, servo volan, električno pomična stekla, meglenke ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.