Magazin > VIP
91 ogledov

Rene, kaj pa je narobe s Suzano?

Suzana Zeković
1/10
Profimedias
Rene je potožil, da zaradi romance s Suzano ne bo nikoli našel resnega dekleta. Zakaj bi iskal drugo, če se lahko greje v objemu te krasne lepotičke ...

Rene se razburja nad mediji, ki objavljajo novičke o njegovem spogledovanju in poljubljanju s Suzano. Zdi se, kot da postavni Ljubljančan še nikoli ni spremljal resničnostnih šovov, drugače si njegovega presenečenja nad poročanjem medijev in zanimanjem javnosti za posteljne aktivnosti tekmovalcev ne znamo razložiti.

V navalu jeze je celo izustil, da zaradi romance s Suzano nikoli ne bo našel resnega dekleta. Suzano so te besede vidno prizadele … Ga morda moti to, da pred časom ni vedela, katero je glavno mesto ZDA? Dvomimo, saj se tudi Rene pogosto zmede. Nazadnje, ko se je branil obtožb, da je neiskren. Izjavil je, da nikoli (ampak res nikoli, nikoli) ni igral ali lagal, nato pa v istem stavku povedal, da se je zlagal dekletu, ki ga je prosilo za telefonsko številko.

Kakor koli že, sprašujemo se, zakaj Rene v Suzani ne vidi primerne družice. Lepotička je športne postave, kar je mišičnjaku pomembno. Je tudi zelo uspešna kandidatka lepotnih tekmovanj. Suzana je pred šestimi leti osvojila drugo mesto na lepotnem tekmovanju Miss športa Slovenije, bila pa je tudi med finalistkami izbora Miss Universe in druga spremljevalka Miss bikini Slovenije.
Suzana pa ni le lepa, ampak tudi podjetna. Pred nekaj leti je prevzela licenco za vedno bolj popularen lepotni izbor Miss bikini Slovenije.

Komentarjev 3
  • Avatar mike1968
    mike1968 18:50 30.marec 2015.

    krasne lepotičke??? pa kaj je narobe z vami? antipatična, pa tako momlja , da jo noben ne zastopi

  • smejka 22:06 29.marec 2015.

    res je...in če bi bila Suzana tako oh in sploh,ne bi potrebovala nastopati tu

  • markus 17:33 29.marec 2015.

    Ah, avtor tega članka. Lepota še zdaleč ni vse. To je le procentek. Vse ostalo je karakter.