Magazin > VIP
38 ogledov

Rene v finančni stiski

rene Planet TV
Rene je povedal, da zagrizeno išče službo in da bo s pomočjo samopromocije poskušal priti do službe, ki ga najbolj veseli.

Izpadli Barovec Rene pravi, da si želi samopromocijo trenutno izkoristiti kar se da, saj bo le tako prišel do sanjske službe. Kot je povedal za Žurnal24 za enkrat še ni dobil nobene ponudbe za resno zaposlitev: "Nimam nobene konkretne ponudbe. Dobil sem ponudbe za neka sezonska dela, ampak to se ob koncu poletja vse konča. Za kaj resnega pa za enkrat še ni bilo.“

Že v Baru je poudarjal, da je fitnes njegovo življenje in da si želi v tej stroki tudi ustvariti kariero: "Veliko delam na samopromociji. Dogovarjam se za sponzorstva za proteine in trenutno čakam na končni izid tega. Poleg tega pa se menim tudi za neke projekte pri fitnes zvezi. Tako da, ja, nekaj se dogaja.“

Poudarja, da je fitnes definitivno glavna del njegovega načrta za prihodnost. Namerava se tudi udeležiti fitnes tekmovanja, ki jeseni poteka v Londonu, kjer pa bodo izbirali tudi fitnes model.

Za revijo Story je povedal da sta z mamo trenutno v veliki finančni zagati, saj sta leta 2008 z mamo vzela kredit v švicarskih frankih in se je njun mesečni obrok povečal za vsaj 100 evrov. Zato Rene še vedno čaka, da se mu nasmehne sreča in da dobi kakšno ponudbo, ki mu bo pomagala pri finančni zagati ter da bo s tem lahko priskočil na pomoč svoji mami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.