Šport > Nogomet
15 ogledov

Reprezentant podaljšal z Olimpijo

slovenija, makedonija Anže Petkovšek
Novopečeni slovenski reprezentant Miha Zajc je podaljšal pogodbo z ljubljanskim klubom do leta 2019.

Nogometaši Olimpije bodo po reprezentančnem premoru jutri gostovali v Novem mestu, med glavnimi aduti ljubljanskega kluba pa bo znova Miha Zajc. Enaindvajsetletni vezist je danes podaljšal sodelovanje z zmaji do junija 2019.

"Od samega začetka pogajanj ni bilo nikakršnega dvoma o tem, kje želim nadaljevati svojo kariero. Olimpija je v vzponu v vseh segmentih delovanja, kar je bil dodaten razlog, da smo se dogovorili o podaljšanju sodelovanja. Ne nazadnje sem se v člansko izbrano vrsto prebil zaradi dobrih iger v klubskem dresu. Moram priznati, da v zadnjem obdobju uživam ob dobrih igrah in posledično pozitivnih stvareh, ki se mi dogajajo. Brez pomoči soigralcev in strokovnega vodstva bi mi bilo veliko težje ujeti pravo formo, saj sem se dolgo časa mučil s poškodbo iz pretekle sezone. V prihodnjih sezonah želim osvojiti čim več lovorik v zeleno-belem dresu," je dejal Zajc.

"Za vse nas, ki delamo v Olimpiji, je veliko zadovoljstvo, da smo se uspeli dogovoriti z Miho Zajcem, saj gre za izjemen primer vzornega športnika na in izven terena. Dejstvo je, da se je Miha razvijal v Olimpiji in da bo tudi v prihodnje imel veliko priložnosti za kontinuirano delo, ki mu bo omogočilo še večji kvalitativni preskok. Čeprav so pogajanja o podaljšanju pogodbe trajala približno mesec in pol, niti v enem trenutku ni pomislil, da bi prelomil obljubo, ki jo je dal predsedniku Milanu Mandariću in meni. S tem je Olimpija znova potrdila visoke ambicije, ki so povezane z jasno začrtano strategijo o posebni pozornosti, ki jo bomo namenjali v domačem okolju vzgojenim nogometašem," pa je za klubsko spletno stran povedal športni direktor Olimpije Ranko Stojić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.