Vizita za živali > Novice
48 ogledov

Rešil jo je pred posiljevalcem

Apollo pit bull Twittter
Apollo je pravi junak.

 "Ta pes je tako čudovit. Mislim, da mi je rešil življenje," je dejala Maya Fairweather, ki je med sprehodom po brooklynskem parku skoraj postala žrtev posiljevalca.

18 - letnica se je sprehajala po parku s slušalkami na ušesih, tako, da ni slišala, da se ji od zadaj nekdo približuje. Ko jo je zagrabil, je najprej mislila, da je njen fant, ki jo je hotel presenetiti z objemom. Ko se je obrnila, je zagledala neznano osebo. 

Na srečo je na sprehod vzela Apolla, prijaznega pit bulla, ki ga je pred tem spustila s povodca, saj je želel tekati naokrog.  

Napadalec jo je zgrabil za ramena in vrgel na tla. Začel ji je slačiti hlače in verjetno bi mu uspelo, če se v tistem trenutku ne bi pojavil Apollo, ki je napadalca močno ugriznil v nogo: "Apollo ga je ugriznil tako močno, da se je prijel za nogo in se ga skušal otresti. Slišala sem preklinjanje in kričanje in takoj sem začela teči", je dejala Maya, srečna, ker jih je pes tako rekoč rešil življenje. 

"Apollo je zelo nežen pes in ima rad ljudi, res je, da kdaj pa kdaj skoči na ljudi, vendar se želi samo igrati. Nisem si mislila, da je sposoben koga ugrizniti,"  je za US New report dejala najstnica, ki je takoj po napadu skupaj s fantom, lastnikom junaškega psa, odšla na policijo. Kot je dejal dvajsetletni Carlos, fant, mu mama najprej ni dovolila imeti psa, za katerega pa se je izkazalo, da je pravi junak. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.