Magazin > Film & Glasba & TV
547 ogledov

Reza spet čuti "tisti žar"

Alenka Strnad Oldroyd, TV voditeljica s soprogom Žurnal24 main
Alenka Oldroyd – Reza se vrača z romantično radijsko oddajo.

Priljubljeni glas radijskih postaj Alenka Oldroyd – Reza se na Radio Hit vrača z oddajo Imejmo se radi, katere skupni imenovalec bo ljubezen. Oddaja bo združevala ljudi spomine in nostalgijo, Alenka pa bo skupaj z DJ Deejem iskala najbolj zaljubljene pare, katere bo na valentinovo presenetila z ogledom filma Okus po ljubezni.

"Radio je moja prva ljubezen in prve ne pozabiš nikoli. Zelo vesela sem, da so se stvari tako poklopile in da sem ponovno v svojem starem novem okolju. Ponovno čutim tisti žar in navdušenje ter grem s polno paro proti novim projektom. Veselo in pestro bo," nam je zaupala Reza, ki je med nekajletnim medijskim odmorom živela tudi na Havajih in postala podjetnica: "Nekaj časa sem bila z možem na Havajih, sedaj pa se ukvarjam s česnom. Po Sloveniji imamo že štiri velike njive, spomladi pa bomo lansirali družinsko blagovno znamko Sallium Rezis, tako da se veliko dogaja."

Komentarjev 1
  • krtmen1 09:59 01.februar 2014.

    Ajajaj, mal sem na Havajih, mal pa v Sloveniji, pa mal sem poročena, pa mal nisem, pa mal sem podjetnica pa mal babica,pa na radiu bom delala in česen doma gojila!?!?!?!?!?! WTF?