Slovenija
21 ogledov

Rezervacije za iphone 5 prihodnji teden

iPhone 5 Reuters
Simobil je danes potrdil, da bo svojim kupcem iphone 5 ponujal od 28. septembra dalje. Rezervacije bodo mogoče šele prihodnji teden.

"Včeraj popoldne po njihovem času so nam potrdili, da iphone 5 pride v Slovenijo, tako kot smo napovedali, 28. septembra," nam je dejal vodja korporativnega komuniciranja pri Simobilu Andrej Krajner.

Rezervacije prihodnji teden

Trenutno telefona še ni mogoče rezervirati. Bo pa to mogoče od prihodnjega tedna dalje, ko bo znana tudi cena. "Rezervacije bodo po vsej verjetnosti prek Facebooka, tako kot je bilo tudi pri samsungu galaxy SIII, in to v torek ali sredo prihodnji teden."

Komentarjev 3
  • Anže Zadravec 17:44 19.september 2012.

    http://goo.gl/4MnVy

  • Marko Treven 13:17 19.september 2012.

    preprosto, ne kupit iPhona, kupi S3.. stvar rešena, nevem zakaj tok nepotrebnih komentarjev

  • Lapanka 12:39 19.september 2012.

    Glede na to, da je kar nekaj mobilnih strokovnjakov ugotovilo da tale petica ni nič kaj boljša od štirice, ne verjamem da bo tko velik naval. Mene telefon ni prepričal, je recimo Samsung Galaxy III dosti boljši. Pa glede na ...prikaži več to je simobil imel s to štirko kar velik problemov zaradi signala in pa prepočasnega prenosa podatkov, ne verjamem, da si lahko sedaj uporabniki obetja kaj boljše delovanje glede na to kako zadeva zgleda v praksi.