Magazin > VIP
8 ogledov

Režiser Mož X posilil mladega fanta?

Bryan Singer FameFlynet
Na Havajih je bila vložena obtožnica zoper režiserja filma Možje X Bryana Singerja, ker naj bi posilil mladoletnega fanta.

Slavni filmar Bryan Singer, ki se lahko med drugim podpiše pod filmsko uspešnico Možje X, je obtožen spolnih napadov na 17-letnega fanta. Ti naj bi se zgodili leta 1999. Michael F. Egan III. trdi, da ga je 48-letnik posilil, se ga fizično lotil in ga prisili k jemanju kokaina.

Režiserjev odvetnik je obtožbe zavrnil in jih označil za absurdne. "Prepričani smo, da bo Bryan oproščen. Da bi dobili več pozornosti, so tožbo sprožili v času, ko v kina prihaja Bryanov novi film Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti," je dodal.

Eganova družina se je v Los Angeles preselila, da bi Michael postal igralec. Žrtev, ki pravi, da je heteroseksualec, je tožbo vložil pod svojim pravim imenom. Kot prav tako trdi 32-letnik, so mu grozili, da ga lahko uničijo ali pa mu pri hollywoodski karieri pomagajo. To je odvisno od tega, ali "jih bo osrečil", piše v tožbi. "V Hollywoodu je spolno izkoriščanje otrok velika težava. To je le ena od številnih tožb, ki jih bom vložil v imenu teh žrtev," pa je povedal Eganov odvetnik.

Kolikšno odškodnino zahteva Egan, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.