Šport > Nogomet
16 ogledov

Ribéry ostal brez tekme z Arsenalom

Ribery Zürich podelitev gala prireditev Fifa EPA
Odlični ofenzivni vezist Franck Ribéry je moral na operacijo in bo manjkal več tednov.

Nemški in evropski prvak münchenski Bayern je potrdil, da bo Franck Ribéry izpustil prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Arsenalu, potem ko je bil operiran na zadnjici.

Francoz je manjkal že na zadnji prvenstveni tekmi proti Nürnbergu ki so jo Bavarci dobili (2:0). 30-letnik je bil operiran že v četrtek v želji, da bi popolnoma odpravil težavo s poškodbo.

V Münchnu bo že pripravljen 

"Po ponedeljkovem pregledu je postalo jasno, da je odrgnina, ki je pritiskala na živec, popolnoma odstranjena. Po okrevanju bo ob koncu tega tedna Franck začel terapije, naslednji teden pa se bo vrnil v normalen trenažni proces. To pomeni, da bo manjkal na nekaterih naslednjih tekmah, vključno s prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Arsenalu," je Bayern zapisal na svoji spletni strani.

Prva tekma težko pričakovanega dvoboja med "Die Roten" in "The Gunners" bo odigrana na londonskem stadionu Emirates 19. februarja, povratni obračun pa 12. marca na Allianz Areni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.