Šport > Nogomet
86 ogledov

''Čarovnik'' čaral tudi na tekmi s Španijo

ricardinho EPA
Portugalski reprezentant Ricardinho je na četrtfinalnem obračunu s Španijo poskrbel za novo izjemno potezo na evropskem prvenstvu v futsalu.

Portugalska je morala v četrtfinalu EP v dvoranskem nogometu priznati premoč Španiji (2:6), ki si je priigrala uvrstitev v polfinale. 

Z novo mojstrovino je postregel Ricardinho, ki je navdušil že na zadnji tekmi skupinskega dela. Njegov zadetek na obračunu s Srbijo je bil tako izjemen, da je domači selektor Aca Kovačević nogometaša označil za ''čarovnika''.

Ricardinho je bil znova na delu na tekmi s Španijo, na kateri je navdušil z domiselnim preigravanjem in natančnim ter močnim strelom v zgornji desni kot.

Poleg Španije si je uvrstitev v polfinale priigrala tudi srbska reprezentanca, ki si je vstopnico med najboljše štiri ekipe zagotovila 0,3 sekunde pred koncem tekme.

Mož odločitve je bil Miloš Šimić, ki je v zadnji sekundi srečanja zadel za 2:1 in poskrbel za delirij več kot 11.000 glave množice v beograjski areni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.