Šport > Moto športi
16 ogledov

''Ricciardo me zasluženo premaguje''

sebastian vettel EPA
Lewis Hamilton je bil po koncu kvalifikacij najbolj zadovoljen, da je najboljši startni položaj osvojil na mokri stezi, Sebastian Vettel pa je priznal, da Daniel Ricciardo zasluženo dosega boljše rezultate od njega.

''Najbolj me veseli, da mi je to uspelo v dežju,'' je povedal Hamilton in dodal, da je na kvalifikacijah zelo užival. Britanski dirkač se je z dvema zaporednima zmagama uveljavil kot glavni kandidat za naslov svetovnega prvaka, čeprav v skupnem seštevku še vedno zaostaja za Nicom Rosbergom. ”Lew” bo v Šanghaju lovil hat-trick zmag v letošnji sezoni. Vrhunsko uvrstitev na dirki v Avstraliji so mu preprečile tehnične težave.

Današnje kvalifikacije so minile v dežju, za dirko pa vremenoslovci napovedujejo lepše vreme. ''Rekli so mi, da bo jutri lep dan. Ne vem. Tukaj je vedno negotovo, ne veš, kaj se bo zgodilo, zagotovo pa bo hladno. Danes se steza sploh ni osušila. Upam na suho dirko. Konkurenti so nam bližje na mokri stezi,'' je dejal britanski dirkač. Sebastian Vettel je spregovoril o Danielu Ricciardu, ki je na kvalifikacijah pogosto hitrejši od Nemca.

Več na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.